Har du spørgsmål så ring på

Vi kan afhjælpe
dig dine smerter

Smertesygeplejerske

Smertesygeplejersken:
Efter du har været til indledede samtale hos lægen har du en samtale med Sygeplejersken. Hun er interesseret i, hvordan du oplever, at smerterne påvirker din tilværelse. Sygeplejersken spørger bl.a. ind til hvordan hverdagen udfolder sig, dit søvnmønster, samliv, dit sociale liv og fremfor alt også, hvordan du har det. Endelig er hun sammen med lægen med til at regulere den medicinske behandling. Efter den første indledende samtale vil du kunne komme ambulant eller have telefonisk kontakt med sygeplejersken. Sygeplejerskens funktion er således primært at støtte, vejlede og undervise patienterne indenfor det sundhedspædagogiske felt. Det er også sygeplejersken, der underviser i mindfulness.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer