Har du spørgsmål så ring på

Vi kan afhjælpe
dig dine smerter

Smerteskole

Smerteskolen

Smerteskole er et behandlingsforløb, der foregår i grupper med 8-10 deltagere. Smerteskolen indeholder undervisning i og samtaler om den kroniske smertetilstand med henblik på bedre at kunne håndtere livet med smerter. Smerteskolen strækker sig over ca. 7 uger med 1 ugentligt møde. En af gangene inviterer vi din nærmeste pårørende med.

Smerteskolen er tværfaglig. Undervisningen foretages af samtlige faggrupper; sygeplejerske, psykolog, socialrådgiver, fysioterapeut og læge.

Formålet med Smerteskolen er at

 • Give dig viden om kroniske smerter
 • Du sammen med andre kroniske smertepatienter får mulighed for at udveksle erfaringer og oplevelser om livet med kroniske smerter.
 • Erfaringsudveksling mellem deltagerne. Der vil desuden være små enkelte hjemmeøvelser imellem møderne.
 • Oplæggene og samtalerne omfatter relevante områder indenfor smertefysiologi, lægemidlers virkning og bivirkninger, principper for fysisk aktivering og træning, psykologiske aspekter af kroniske smerter, uhensigtsmæssige og hensigtsmæssig smertehåndtering og mål for fremtiden.

I forløbet er der en eftermiddag, hvor du kan invitere en eller flere pårørende med. Mødet vil give de pårørende et indblik i, hvad det vil sige at leve med kroniske smerter. Der vil blive mulighed for sammen med andre patienter og deres pårørende at diskutere og udveksle erfaringer om det at være pårørende og det at være smertepatient.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer