Har du spørgsmål så ring på

Vi kan afhjælpe
dig dine smerter

Smertelæge

Smertelægen:
Smertelægen gennemgår sygehistorien, de tidligere behandlinger, den tidligere og nuværende medicinske behandling og undersøger dig. Såfremt der er vævsskade- eller nerveskade smerter, kan der ordineres forskellige typer medicin. Disse kan bl. a. være almindelig håndkøbsmedicin, gigtmidler, morfin- og morfinlignede stoffer, depressions- og epilepsimedicin. Efterfølgende justeringer af dosis foregår ved de ambulante konsultationer eller ved telefonsamtaler med læge/sygeplejerske. Der tilstræbes den bedst mulige balance mellem smertelindring, funktionsduelighed og bivirkninger.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer