Har du spørgsmål så ring på

Vi kan afhjælpe
dig dine smerter

Psykolog

Psykologen:
Psykologen deltager i vurderingen og i udarbejdelsen af en behandlingsplan i samarbejde med dig og det øvrige tværfaglige behandlingsteam. I den psykologiske behandling arbejdes med de psykologiske problemstillinger knyttet til livet med en kronisk smertetilstand. Det er ofte relevant at arbejde med problemer omkring balance mellem aktivitet og hvile, arbejdsforholds-problemer, manglende accept af ændrede livsvilkår, stress, tab, anspændthed, tristhed, depression, angst, manglende anerkendelse fra omgivelserne, ubalance mellem krav og ressourcer osv.

Al psykologisk behandling har til formål at støtte med erkendelse af det kroniske smerte- og eventuelle funktionshandicap og de behov for ændringer i hverdagen, som den fører med sig. Behandlingen gives ud fra hjælp til selvhjælp princippet og forudsætter derfor du tager ansvar og er engagement. Længden af psykologforløbet og formen er individuelt baseret.
Psykologbehandlingen foregår både individuelt men også i grupper.

Den individuelle samtale er en samtale mellem dig og psykologen om de psykologiske og mellemmenneskelige problemstillinger, som du oplever i forbindelse med sin kroniske smertetilstand. Det vil undertiden være relevant at arbejde med psykologiske teknikker, der har til hensigt at give indsigt i og mulighed for anvendelse af forskellige lindringsmetoder, f.eks. afspænding.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer