Har du spørgsmål så ring på

Vi kan afhjælpe
dig dine smerter

Fysioterapeuten:

Fysioterapeuten:

Fysioterapeuten vurderer, ved både samtale og undersøgelse af dig, smerternes indflydelse på aktivitetsniveau. Såfremt der findes problemstillinger fra kroppens muskler, der kan gøres noget ved, opstilles mål for behandlingen i samarbejde med dig og efter konference med de øvrige involverede behandlere. Det er bl.a. et mål, at du kan træne selvstændigt med konkrete øvelser eller aktiviteter, også og især efter afslutningen fra smerteenheden.

Træningen kan foregå i varmtvandsbassin, i træningssal eller være instruktioner i øvelser eller aktiviteter, som du kan udføre på egen hånd. Al træning eller aktivitet begynder med individuelt tilpasset instruktion og vejledning. Den egentlige træning kan foregå hjemme, i træningscenter, svømmehal eller i naturen, alt efter hvad planen eller målet er med behandlingen.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer