Har du spørgsmål så ring på

Vi tilbyder også
Stress behandling

Stress

Stress kan ramme alle – alle aldre og samfundslag og er en belastningstilstand, som både kan være fysisk og psykisk. Denne tilstand sker når ydre og indre krav overstiger de ressourcer du har eller føler du har. Vi møder nye udfordringer på forskellig vis, og vores tilgang til en given opgave eller en situation er derfor også forskellig. Dette er afgørende for i hvor høj grad du bliver stresset af en situation eller ej.

På Kysthospitalet tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, behov og ressourcer. Forløbet foregår på tværs af faggrupperne, hvor vi i tæt samarbejde bevæger os målrettet hen mod at indfri målet med behandlingen.

Kysthospitalet tilbyder et tværfagligt stress forløb. I vores tværfaglige team, har vi en speciallæge, psykolog, fysioterapeut, sygeplejerske/sexolog og socialrådgiver.

Som patient vurderes du tværfagligt, alle får en psykologisk udredning, samt en medicinsk udredning hvis der er mistanke om somatiske komplikationer.

Ud fra udredningen og graden af stress, får du sammensat et individuelt forløb.

Hvis patienten har brug for lægelig behandling eller medicinregulering, planlægges behandlingsforløb.

Kysthospitalet tilbyder individuelle sessioner og hold forløb inden for:

 • Stresshåndtering ved psykolog
 • Stressskole ved psykolog og sygeplejerske
 • Mindfulness
 • Træning, kropsforståelse, afspænding og yoga ved fysioterapeut
 • Søvnforløb

Individuel vejledning ved socialrådgiver

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer