Har du spørgsmål så ring på

Har du smerter
i dine led?

Reumatologi

Døjer du med gigt?

Vi ved hvor smertefuld gigt kan være. Derfor bruger vi meget tid til at lytte til vores patienter, når de kommer til os.

Reumatologi omfatter undersøgelse og behanding af gigtsygdomme, ryglidelser, idrætsskader og følger efter overbelastning af muskler og led.

Gigtsygdomme er lidelser i led, muskler og bindevæv, herunder bl.a. leddegigt (reumatoid artrit),og muskelsygdomme som f.eks. polymyalgi og fibromyalgi.

Ryglidelser er smertetilstande i nakke og lænderyg, herunder følger efter whiplash og diskusprolaps.

Idrætsskader omfatter typisk lettere skader på led og muskler i arme og ben, men også længerevarende læsioner af ledbånd og sener.

Gigt - Reumatolog. Reumatologi

Den reumatologiske undersøgelse omfatter dels en målrettet udspørgen om symptomerne, deres opståen og forløb, dels en specifik undersøgelse af led, muskler, bindevæv og nervefunktion. Hvis det ikke straks lykkes at afklare årsagen til symptomerne, kan det være nødvendigt at supplere med blodprøver, ultralyd- eller røntgenundersøgelse eller en MR- skanning. Reumatologen arbejder tæt sammen med ortopædkirurger, radiologer og andre speciallæger.

Behandlingen omfatter både rådgivning og en målrettet medicinsk behandling af smerter og gigttilstande. Udover dette har enkelte patienter behov for yderligere vejledning og støtte af en fysioterapeut.

Kysthospitalets reumatolog giver sig god tid til at lytte til dine problemer og undersøger dig grundigt. Der afsættes 1 time til undersøgelsen.

 

Læs mere om os, der arbejder på Kysthospitalet

Link til Gigtforeningen

Speciallæger i Reumatologi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer