Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Plastikkirurgi

Vi går ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk plastikkirurgi .

Kysthospitalet tilbyder en lang række behandlinger inden for kosmetisk kirurgi. Vi har to af landets førende plastikkirurger Poul Harboe og Janne Horn.
Kysthospitalet sikrer dig professionel vejledning, og anerkender dine individuelle behov.

Går du ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet, er du i gode hænder på Kysthospitalet. Vi er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) uden anmærkninger og det samme gør sig gældende ved den årlige inspektion fra Sundhedsstyrelsen.

VI TILBYDER FØLGENDE OPERATIONER 

 • Brystforstørrende operation
 • Udskiftning af brystimplantater
 • Brystreduktion
 • Brystløft
 • Mandlig brystudvikling
 • Maveplastik (slapt maveskind)
 • Ansigtsløft
 • Brynløft
 • Pandeløft
 • Øjenlåg
 • Stritører
 • Fedtsugning
 • Botox®
 • Restylane®
 • Radiesse™

FAGLIGHED OG EKSPERTISE

Kysthospitalets plastikkirurg Poul Harboe er Danmarks eneste plastikkirurgi som er optaget som medlem i det Amerikanske Internatinal Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) samt certificeret inspektør under International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Poul Harboe er i dag tilknyttet firmaet Mentor, som producerer brystimplantater, som foredragsholder, og underviser af plastikkirurger i anvendelsen af brystimplantater med særlig fokus på anvendelsen af dråbeformede implantater.

Poul Harboe underviser desuden for firmaet Galderma, som producerer Restylane og Azzalure (Botox) og kan således også anses som en af landets eksperter inden for dette område.

Poul Harboe har været tilknyttet Orion Pharma som underviser for hudlæger og plastikkirurger i anvendelse af Radiesse (fillerbehandling), idet han i Danmark regnes for at være blandt de mest erfarne inden for dette område. Janne Horn har mange års erfaring som kosmetisk kirurg og er meget anerkendt. Janne har i mange år arbejdet som brystkirurg på Herlev Hospital og har specialiseret sig inden for rekonstruktion af bryst med eget fedt efter canceroperationer. Denne teknik udfører hun også kosmetisk med stor succes.

ETIK

Vi tilstræber ikke at være Danmarks billigste, men vi vil gerne være blandt Danmarks bedste plastikkirurgiske centre. Som i mange andre forhold er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Poul Harboe anerkender dine individuelle ønsker og behov – er der tvivl om hvorvidt det er muligt og/eller ansvarligt at efterkomme dit ønske undlader han hellere at operere. Poul Harboes mange års erfaring sikrer dig det rigtige tilbud og vi ønsker at levere et højt informationsniveau og dermed få velinformerede patienter.

SIKKERHED

Inden for kirurgi, herunder kosmetisk kirurgi, sker der hele tiden en faglig udvikling med forbedringer og tekniske fremskridt. Det er derfor vigtigt, at såvel den enkelte speciallæge som hospital, holder sig opdateret i forhold til dette. For Poul Harboe sker dette både ved deltagelse i internationale kurser og kongresser. Kysthospitalet holder sig opdateret bl.a. i gennem løbende efteruddannelse af alt personale. Det er ofte bedøvelsen (narkosen), du som patient er mest nervøs for og her anvender vi selvfølgelig de mest skånsomme og effektive midler der findes. Vi giver dig stor sikkerhed i gennem en præcis bedøvelse og en sikker opvågning med et minimum af ubehag. Mange kosmetiske indgreb bliver foretaget uden indlæggelse, men hos os har du altid mulighed for at være indlagt på vores sengeafdeling til næste dag.

KVALITET

Kysthospitalet er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel i december 2010 uden anmærkninger.

DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, der er udviklet for at skabe løbende læring og kvalitetsudvikling. Det er dette system alle offentlige- og private sygehuse i Danmark er/skal akkrediteres efter.

Den 1. januar 2007 indførte Sundhedsstyrelsen lovmæssigt krav om inspektion af hospitaler, som udfører kosmetisk kirurgi. Formålet med inspektionen er, at sikre lovgivning, sikker og kvalitet er opfyldt.

Kysthospitalet har haft 3 inspektioner fra Sundhedsstyrelsen og er alle gange godkendt uden bemærkninger – du kan se den seneste rapport Inspektion af kosmetisk behandlingssted eller læse mere på www.sst.dk.

På Kysthospitalet i Skodsborg tilbyder vi plastikkirurgi nord for København, hvor du får behandling og pleje efter højeste standard. Vi har derfor udelukkende ansat erfarne og kompetente læger, sygeplejersker og lægesekretærer for at sikre dig et professionelt og trygt forløb, hvor kvalitet, omsorg og service går hånd i hånd.

BETALING OG TILSKUD

Betaling for operation og behandling kan ske som privatbetaler, sundhedsforsikring eller via det udvidede frie sygehusvalg. Rekonstruktionskirurgi dækkes i visse tilfælde af det udvidede frie sygehusvalg eller via patientens sundhedsforsikring. Kosmetisk plastikkirurgi dækkes som hovedregel ikke, men sker via patientens egenbetaling.

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer