Har du spørgsmål så ring på

Driller skulderen?

Skulderskade undersøgelse uden ventetid

Skulderkirurgi der kan fjerne din skulderskade

Smerter i skulder, stivhed og andre skulderskader kan meget ofte behandles med succes. Der kan være flere årsager til skulderskade, fx. mange års skulderbelastende arbejde, sportsskader, overbelastning, følger efter brud eller andre skulderskader. Uanset kompleksiteten står vi klar til at hjælpe dig.

På Kysthospitalet bliver du undersøgt og behandlet af erfarne skulderkirurger. Vores skulderkirurg tilbyder en lang række undersøgelser og behandlinger. Vi kan med MR-skanning, røntgen, ultralydsscanning og kikkertundersøgelse hurtigt stille en præcis diagnose på din skulderskade.

Hvis fysioterapi eller andre behandlingsmetoder ikke har tilstrækkelig effekt kan en operation ofte afhjælpe generne ved en skulderskade. Kysthospitalets specialister i skulderkirurgi anvender kun de bedste og mest moderne metoder.

Behandling af skulderskade - Kysthospitalet

Vi tilbyder bl.a. behandling for

 • Operation for falsk leddannelse
 • Operation for indeklemt sene i skulder
 • Åben operation for ledskred i skulder inkl. implantat
 • Kikkertoperation for ledskred i skulder inkl. implantat
 • Operation for slidgigt i skulderhøjdeled
 • Rekonstruktion af ledbånd skulderhøjdeled
 • Reparation af rotatorsene i skulder
 • Operation for frossen skulder
 • Operation for brækket kraveben

Læs mere i sektionen om skulderkirurgi

Vores special læger behandler blandt skuldrene hos Danmarks dygtigste svømmere.

Sympatisk personale og god behandling

★★★★★
5 5 1
Jeg udbygger lige min oprindelige anmeldelse. Jeg har været igennem et langt forløb med min højre uundværlige skulder. Den har været frossen. Men tøede ikke op ordentligt. Efter det frysende forløb kom jeg i hænderne på en usympatisk ortopædkirurg, der uden ret meget omsvøb anså mig som hysterisk, og ublu fortalte, at blandt andet operation ikke var en løsning, nogensinde. Desværre stagnerede optøningen. Efter mange afklarende undersøgelser efter 2 år i smerter, fik jeg muligheden for at vælge privat behandling pga ventetid. Da jeg så Kysthospitalet på listen, var jeg ikke i tvivl. Og da jeg mødte Klaus Bak, var jeg endelig tryg. Han er dygtig, lyttende og troværdig og ikke mindst ærlig. � Operation. God information før og efter. Sympatisk personale. God behandling. Blev scannet for 2 år siden. Det var også en god oplevelse. Derfor vendte jeg tilbage.

Super professionelt personale

★★★★★
5 5 1
Vil lige udbygge min anmeldelse lidt. Fik torsdag en kikkertoperation i højre skulder, og i hele forløbet har jeg følt mig tryg, velinformeret og ikke mindst fantastisk behandlet af det super profesionelle personale som er omkring Klaus Bak, kirurgen på min skulder operation. Blev kontaktet dagen efter operationen af narkosesygeplejersken for en opfølgning og de spørgsmål og vejledning der måtte være blev løst hurtigt.

Professionel behandling

★★★★★
5 5 1
Fantastisk god og proffesionel behandling af min skulder som var særdeles dårlig ( frossen skulder )

Speciallæger i Idrætskirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer