Har du spørgsmål så ring på

Vi kan hjælpe
dig med at gå igen

Knækirurgi uden ventetid

Smerter i knæet kan opstå som følge af en skade på brusken, menisken, korsbånd eller ledbånd, men ondt i knæet kan også komme efter længere tids overbelastning eller på grund af slidgigt i knæet. Det er som følge af dette, at knækirurgi kan blive aktuelt.

Kysthospitalet råder over egen billeddiagnostisk afdeling, som giver dig sikker og hurtig diagnostik. Operationerne foretages af erfarne knækirurger, der anvender de bedste materialer og teknikker, så du hurtigt kommer på benene igen uden smerter.

Kysthospitalet har en special-designet operationsstue, som lever op til de strengeste kvalitetskrav. Operationsstuen er udstyret med et såkaldt laminart airflow ventilationsudstyr. Denne teknik giver den bedste beskyttelse mod infektioner, og er et myndighedskrav for at kunne udføre operationer af denne type. Operationsstuen bliver flere gange om året undersøgt af Statens seruminstitut, som foretager prøver og målinger på stuen.

Det er vores dygtige speciallæger Klaus Bak, Kurt Skovgaard og Thomas Lind, der har opereret mange tusinde knæ, der varetager knæundersøgelser.

Speciallæger i Ortopædkirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer