Har du spørgsmål så ring på

High Volume Injection (HVI)

Hvis regelret genoptræning af en smertende kronisk overbelastet akillessene og springerknæ ikke giver bedring må supplerende behandling overvejes. Her var/er operation med løsning af senen den sidste udvej.

Inden for de sidste år har en ny behandlingsform kaldet High Volume Injection (HVI-behandling) vundet frem.
Behandlingen går ud på at der i stedet for operation forsøges løsning af senen ved indsprøjtning af saltvand, lokal bedøvelse og en mindre mængde binyrebarkhormon i seneskeden under tryk. Indsprøjtningen foregår i lokal bedøvelse og der ultralysdskannes under indsprøjtningen, så man kan se sene løsnes fra seneskeden.

Behandlingen er stadig meget ny og anses af nogen stadig for eksperimentel. Dog viser alle foreløbige opgørelser at resultaterne er gode med hurtig bedring hos de fleste af patienterne.

De fleste behandlede patienter bliver smertefri eller næsten smertefri i løbet af få dage, men 10-20 procent er så sammenvoksede at HVI behandling ikke giver det ønskede resultat.

Efter selve HVI behandlingen følges et genoptrænings program der skal holde sene mobil og styrke den så der ikke kommer tilbagefald. Det er meget vigtigt for den langsigtede helbredelse at genoptræningsprogrammet følges og der ikke for tidligt opstartes anden sene belastende aktivitet som løb og boldspil.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer