Har du spørgsmål så ring på

Vil du have
livet tilbage?

Ortopædkirurgi uden ventetid

Kysthospitalets ortopædkirurger beskæftiger sig med operation af patienter, som har problemer med knogler eller led. Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, skulderkirurgi og idrætskirurgi.

På Kysthospitalet har vi kun ansat højtuddannede ortopædkirurger og vi har moderne faciliteter til at undersøge og behandle patienter. Vores ortopæd- og idrætskirurgiske team består af dygtige speciallæger Thomas Lind, Kurt Skovgaard, Dick Hansen, Nikolaj Winther, Michael Skettrup, Claus Hjorth Jensen, Morten Storgaard, Lars Emil Jensen, Klaus Bak og Frank Odgaard.

Kysthospitalets speciallæger har specialiseret sig inden for hver deres område og samarbejder på tværs af faggrænser, og vi har stor fokus på patienternes individuelle problemstillinger. Vores tværfaglighed betyder, at vi kan inddrage ortopædkirurger, reumatologer, radiologer og idrætsspecialister, når diagnosen skal stilles og den rigtige behandling iværksættes.

Vi tilbyder

 • Hoftekirurgi
 • Knækirurgi
 • Skulderkirurgi
 • Håndkirurgi
 • Fod- og ankelkirurgi
 • Idrætskirurgi

Udbuddet af behandlinger til vores ortopædkirurgiske patienter er bredt.

Hospitalet råder over to moderne operationsstuer, som er udstyret med al nødvendig teknologi. Vi har 4 opvågningspladser og 18 sengestuepladser, som er enestuer med eget toilet og bad.

Inden for ortopædkirurgien er genoptræning som oftes afgørende for operationens endelige resultat, derfor har Kysthospitalet et erfarent team af fysioterapeuter, der kan vejlede dig både før, under og efter operationen.

På Kysthospitalet sikrer vi dig et professionelt og trygt forløb fra patienten møder op til forundersøgelse til patienten udskrives.

Speciallæger i Ortopædkirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer