Har du spørgsmål så ring på

Vi er eksperter
i Øre-næse-hals kirurgi

Øre-næse-halskirurgi

Øre-næse-halskirurgi er det lægefaglige speciale, der varetager behandlingen af sygdomme i ører, næse, bihuler, mundhule, svælg og hals. Til disse sygdomme hører blandt andet infektioner, følger efter infektioner, polypper, cyster, funktionelle lidelser, stemmeproblemer samt høre-problemer. Patienter med øre-næse-halslidelser er på grund af sygdommen ofte plaget af smerter, gener fra nedsættelse af sansefunktionerne (hørelse, lugtesans, smagssans) eller funktionsforstyrrelser (dårlig stemmekvalitet, nedsat luftpassage gennem næsen, snorken). Uanset symptomernes karakter er det vigtigt, at blive undersøgt grundigt og den korrekte behandling iværksættes.

På Kysthospitalet kan vi tilbyde diagnosticering af en lang række sygdomme og langt de fleste kan vi behandle her på stedet. Øvrige kan vi sørge for at hjælpe videre til den bedst mulige behandling et andet sted.

Vi tilbyder undersøgelse og behandling for

 • Bihuleoperation
 • Næseoperation af skæv næseskillevæg
 • Fjernelse af polypper i næsesvælg
 • Stemmeforbedrende operation
 • Operation af større spytkirtler
 • Ilægning af dræn i trommehinde
 • Opbygning af høreknoglekæde (ossikuloplastik)
 • Lukning af hul på i trommehinde (myringoplastik/tympanoplastik)
 • Fjernelse af mandler
 • Høreprøve

Høj faglig ekspertise: På Kysthospitalet vægter vi høj faglig ekspertise og behandling med den nyeste teknologi. Vi tilstræber et højt informationsniveau og finder det vigtigt, at vores patienter får et solidt vidensgrundlag der gør dem i stand til, sammen med kirurgen, at træffe beslutninger vedrørende behandlingen.

På Kysthospitalet ser vi det endvidere som vores primære opgave, at give patienterne en individuel og effektiv behandling. Kvalitet og omsorg er nøgleord i vores behandling.

Forløb: En konsultation på Kysthospitalet indledes med en samtale, hvor du fortæller om dine gener og symptomer. Herefter foretages en undersøgelse. Ud fra undersøgelsens resultater lægges der en plan for det videre behandlingsforløb, som straks herefter sættes i værk.

Kvalitet: Kysthospitalet er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) i december 2010 uden anmærkninger. DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, der er udviklet for at skabe løbende læring og kvalitetsudvikling. Det er dette system alle offentlige- og private sygehuse i Danmark også er/skal akkrediteres efter.

På Kysthospitalet i Skodsborg tilbyder vi behandling og pleje efter højeste standard. Vi har derfor udelukkende ansat erfarne og kompetente læger, sygeplejersker og lægesekretærer for at sikre dig et professionelt og trygt forløb, hvor kvalitet, omsorg og service går hånd i hånd.
 

Speciallæger i Øre-næse-halskirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer