Har du spørgsmål så ring på

Klinik for varigt vægttab

Vægttab

Medicinsk behandling til et varigt vægttab

 
En større og større del af befolkningen lider af overvægt. Årsagerne kan være mange, men uanset årsagen, har den traditionelle tilgang til behandlingen været livsstilsændringer. De fleste personer med overvægt har som regel prøvet adskillige slankekure og kender alt til de store problemer, der er forbundet med at holde vægttabet.

På Kysthospitalet kan vi nu tilbyde medicinsk behandling til dig, der ønsker et varigt vægttab. Medicinsk behandling af overvægt er et reelt behandlingstilbud, der efterhånden bliver mere accepteret og som følge heraf, er det mere naturligt at kombinere livsstilsbehandlingen med medicin for at opnå længere varighed af vægttabet.

Den medicinske behandling, der tilbydes ved Kysthospitalet, kan bestå af tabletter og daglige indsprøjtninger.

Der kan ved behandlingen forekomme et kraftigt vægttab, hvorfor tilknytning til en diætist kan anbefales.


Behandlingen er til dig, der ønsker:

 • En løsning til et varigt vægttab.
 • At få lagt en behandlingsplan af en erfaren speciallæge indenfor vægttab.
 • Rådgivning og konsultationer for at sikre, at du opnår det ønskede vægttab.
 • Fysiske undersøgelser for at sikre, at du tåler behandlingen.
 • Opfølgende samtaler og konsultationer ved en sygeplejerske.


Hvem kan få behandlingen

På Kysthospitalets klinik for varigt vægttab behandler vi kun personer, der lider af moderat overvægt og fedme.

Overvægt vurderes ved BMI, også kaldet Body Mass Indeks. Det kan let udregnes ved at dividere ens vægt i kg med højden i meter og så igen dividere med højden i meter. Hvis ens BMI ligger mellem 25 og 29,9 er man moderat overvægtig, mens et BMI på 30 eller derover betyder, at man lider af fedme. Der er selvfølgelig visse undtagelser, da man godt kan have et BMI over 25 uden at være overvægtig f.eks. hvis man er bodybuilder. Du kan udregne dit BMI her.

Hvis ens BMI er over 30 anbefales det af medicinske selskaber både i Danmark og i udlandet, at livsstilsbehandlingen suppleres med medicin. Såfremt ens BMI ligger i niveauet mellem 27 og 30, og man i øvrigt har en øget risiko for at udvikle åreforkalkningssygdom, er medicinsk supplerende behandling af vægttab også tilrådet.

Speciallæger i Vægttab

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer