Har du spørgsmål så ring på

Har du problemer
med hjertet?

Kardiologi og hjertesygdomme

Problemer med hjertet?

Kardiologien omfatter sygdomme i hjerte og kredsløb. Herunder hører kranspulsåreforkalkning, uregelmæssigheder i hjerterytmen, specielt forkammerflimren, blodtryksforhøjelse, hjertepumpesvigt og sygdom i hjerteklapperne. Typiske symptomer ved hjertesygdom er smerter i brystet, åndenød, vand i benene, uregelmæssig og hurtig hjertebanken, svimmelhed og besvimelser.

En hjertemedicinsk undersøgelse omfatter helbredssamtale, undersøgelse samt diverse nødvendige laboratorieprøver, røntgen undersøgelse af hjerte og lunger og hjertekardiogram (EKG).

På Kysthospitalet udføres ultralydsskanninger af hjertet (ekkokardiografi), hvor vi undersøger hjertets størrelse og pumpefunktion. Tillige laves undersøgelser som arbejdsbelastning med EKG optagelse, døgnmonitorering af hjerterytmen og døgn blodtryksmåling.

Vores speciallæger tilbyder grundig udredning og rådgiver dig om det videre forløb.

Speciallæger i kardiologi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer