Har du spørgsmål så ring på

Har du en
Skade der driller?

Idrætsmedicin

Kysthospitalet behandler idrætsskader

På Kysthospitalet har vi samlet et team af erfarne idrætsmedicinske eksperter med mange års erfaring i diagnosticering og behandling af idrætsskader. Det idrætsmedicinske team favner bredt. Det betyder, at vi kan tilbyde en hurtig og præcis diagnose efter en klinisk undersøgelse, samt en supplerende ultralydsscanning ved samme konsultation.

Moderne idrætsmedicinsk behandling kan være udarbejdelse af genoptræningsplaner til fysioterapeuten, binyrebarkhormon-indsprøjtning, chokbølgebehandling, og også nyere skud på stammen såsom behandling med berigede blodplader (PRP) og såkaldt HVI behandling (high volume injection) som har vist sig effektiv ved overbelastningsskader i sener.

Få samme behandling som elitesportsudøvere

Vi har siden marts 2017 tilknyttet en af Danmarks dygtigste idrætslæger, Morten Storgaard, som har en stærk faglig baggrund. Han har siden 2006 arbejdet fuld tid med primært eliteatleter. De første 10 år som leder af Team Danmarks sportsmedicinske team og det sidste år som leder af den sports medicinske afdeling i den Saudiarabiske Olympiske Komite.

Morten Storgaard har endvidere dagligt arbejdet sammen med fysioterapeuter omkring forebyggelse og behandling af topatleter. Han har oparbejdet stor viden om belastningsmønstre og skadesprofiler inden for de fleste sportsgrene samt behandling af disse.

Han har stor interesse for udredning og behandling af overbelastningsskader på sener, og stor indsigt og erfaring med de nyeste behandlingsformer inden for området, som bl.a. HVI-behandling (High Volume Injection) og PRP-behandling (Platelet Rich Plasma), samt styring af rehabiliteringsforløb.

Kysthospitalets læge behandlede OL holdet

Morten har i 2008, 2012 og 2016 stået for monitorering og forberedelse af  danske sportsudøvere på eliteplan, som OL-atleter. I 2008 og 2012, i hhv Beijing og London, var Morten leder af det danske OL-holds sports medicinske team. Han har årene 2010 til 2016 været tilknyttet som læge for det danske kvindelandshold i håndbold, og for nylig overtaget tjansen for herrehåndboldlandsholdet. Derudover var Morten med OL-staben til Rio i marts 2016.

I år har vi i det idrætsmedicinske team endvidere tilknyttet Lillan Tobin, som er en erfaren reumatolog og idrætslæge. Hun har i mange år været tilknyttet Brøndbys elite fodboldhold for kvinder, FC Damsø, Rosenhøj FK ungdomselite og FIF atletik amatørafdelingen. Hun laver derudover også projekter vedrørende forebyggelse af fodboldskader hos børn og unge.

Ydermere består vores team også af de meget erfarne idrætsmedicinere Frank Odgaard og Klaus Bak. De har hver især behandlet topidrætsfolk inden for fodbold, håndbold, tennis og svømning i mange år. Derudover er de begge blandt de absolut mest erfarne indenfor idrætskirurgi, når dette er påkrævet.

 

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os her

Speciallæger i Idrætsmedicin

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer