Har du spørgsmål så ring på

Har du
ondt i knæet?

Knæundersøgelse uden ventetid

Hvert år kommer mange danskere til skade med knæet. Knæskaderne sker ofte i forbindelse med idræt og fritid eller hårdt fysisk arbejde. Skaden kan opstå over lang tid (overbelastningsskader) eller akut. Mange akutte knæskader er vridtraumer, dvs. skader efter vrid i knæet og er ofte forbundet med hændelser i idræts- og fritidsaktiviteter.

Ved et akut vridtraume beskadiges strukturer i knæet og leddet reagerer med smerte og hævelse. Det er vigtigt at få vurderet skadens omfang hurtigst muligt, så den rette behandling kan påbegyndes med det samme. Mange knæskader vurderes i første omgang på skadestuen, men ofte er det nødvendigt med yderligere undersøgelse inden den rette diagnose kan stilles.

Sådan foregår din knæundersøgelse

Knæundersøgelse og behandling foregår efter de bedste og mest moderne metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller ved hjælp af minimalt invasive teknikker, der sikrer små operationssår og hurtig genoptræning.

Kysthospitalets idrætslæger står klar til at hjælpe dig med at få stillet den rette diagnose, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag, og ikke gå rundt med knæskaden flere år efter.

Vi tilbyder bl.a. behandling af

 • Meniskskade
 • Korsbåndsskade
 • Ledbåndsskade
 • Bruskskade
 • Løberknæ
 • Løs knæskal
 • Springerknæ
 • Slimhindeirritation i knæ

Det er vores dygtige special læge Klaus Bak, der har opereret mange tusinde knæ, der varetager knæundersøgelser

Læs mere i sektionen om knækirurgi

Knæundersøgelse

Speciallæger i Idrætskirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer