Har du spørgsmål så ring på

Har du
ondt i foden?

Fod- og ankelundersøgelse uden ventetid

På Kysthospitalet bliver du undersøgt og behandlet af erfarne idrætsspecialister, der har stor efaring i fod- og ankelskader. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter i fod eller ankel.

I mange former for idrætsgrene er der store belastninger på fødder og ankel, og der forekommer ofte idrætsskader i dette område. Det kan enten dreje sig om akutte skader i form af forstuvninger eller brud, men ofte er der tale om overbelastningsskader, der giver smerter i ankel, sener eller fødder. Tilstanden har måske stået på længe og kan være svær at slippe af. Idrætsudøvere med fod- og ankelbelastende idrætsgrene har ofte behov for vejledning om indlæg og fodtøj for at afhjælpe nogle af disse gener samtidig med, at intensiv og specifik fysioterapi og træningstilpasning iværksættes.

Undersøgelse og behandling foregår efter de bedste og mest moderne metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller ved hjælp af minimalt invasive teknikker, der sikrer små operationssår og hurtig genoptræning.

Vi tilbyder bl.a. behandling for

 • Achillesseneskader
 • Ustabil ankel
 • Kikkertoperation i anklen
 • Hælspore

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer