Har du spørgsmål så ring på

Har du en
Skade der driller?

Billeddiagnostik

Kysthospitalets Billeddiagnostike enhed spiller en central rolle i mange sygdomsforløb, i udredningsforløbet, som en del af behandlingen og som behandlingskontrol.

Billeddiagnostik er ikke diagnostik af billeder, men diagnostik og behandling af patienter, ved hjælp af røntgen, ultralydsskanning og MR-skanning , alene eller i kombination.

Røntgen, ultralydsskanning og MR-skanninger bruges ofte til at stille en præcis diagnose. Kysthospitalet giver dig et hurtigt og samlet undersøgelsesforløb. Undersøgelserne udføres kun af speciallæger i radiologi og de har en direkte kontakt med din ansvarlige læge.

Vi tilbyder undersøgelser inden for

 • MR-skanning af arme og ben
 • Røntgenundersøgelser
 • Ultralydsskanning

Speciallæger i Idrætskirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer