Har du spørgsmål så ring på

Vi tilbyder også
Genoptræning

Genoptræning

På Kysthospitalet arbejder vi ud fra et funktionelt træningskoncept, der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, behov og ressourcer. Genoptræning på Kysthospitalet er et tæt samarbejde mellem patienten og fysioterapeuten, hvor vi bevæger os målrettet hen mod at indfri målet med genoptræningen.

Vi har dygtige fysioterapeuter ansat til at give dig et professionelt og individuelt tilpasset genoptræningsforløb. Lige meget om du er nyopereret, har en skade eller har været sengeliggende i en periode, kan vi hjælpe dig tilbage til det bedst mulige funktionsniveau. I samarbejde med fysioterapeuten laver i en plan ud fra dine ønsker og mål. Ud fra denne plan træner du sammen med vores fysioterapeuter enten individuelt, på hold (ryg, knæ og hofte) eller træning i det fri i de naturskønne omgivelser. Vi er med dig igennem hele forløbet og sikrer på den måde, at genoptræningen er målrettet og tilpasset dig og dine behov. 

Kontakt os for at høre mere om private genoptræningsforløb efter operation eller genoptræning i forbindelse med et ophold på vores CARE-afdeling.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer