Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger kysthospitalet.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender cookies. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller anden enhed for at vi kan genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Bemærk, at hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Kysthospitalets cookies

Kysthospitalet.dk bruger tre typer cookies:
Nødvendige cookies, præference-cookiesog tredjeparts-cookies. Nedenfor kan du læse mere om hver type.

Nødvendige cookies

Kysthospitalet.dk bruger cookies, som er nødvendige for at vores hjemmesiden kan fungere som den skal. Cookies hjælper f.eks. med at huske, hvad du har indtastet i vores kontaktformular og hvorvidt du allerede har accepteret vores cookie- og privatlivspolitik.

Præference-cookies

Denne type cookies forbedrer dit besøg på vores hjemmeside. Vores cookies husker, hvilket sprog du foretrækker samt andre valg, du har truffet på vores hjemmeside.

Tredjeparts-cookies

Kysthospitalet.dk bruger også cookies fra tredjeparter:

  • Google Tag Manager
    Cookies bruges til styring og indsættelse af scripts
  • Google Analytics
    Cookien fra Google Analytics bruges til at analysere, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside og hvor de kommer fra
  • Google Ads
    Bruger cookies til konverteringssporing af annoncering i Googles søgeresultater
  • Retargeting
    Anonym tracking til målretning af annoncer på tværs af websites
  • Facebook
    Facebook-cookies bruges til at spore, hvilke af vores besøgende, der lander på vores hjemmeside via Facebook.
  • Indlejrede cookies
    Artikler på Kysthospitalet.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer og billeder). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du havde besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med det indlejrede indhold, heriblandt sporing af din interaktion med det indlejrede indhold, hvis du har en konto og er logget ind på webstedet. For eksempel vil det fremgå af din historik i YouTube, at du har set en af vores videoer, hvis du var logget ind på YouTube samtidig med at du så videoen indlejret fra YouTube på kysthospitalet.dk.

For information om de enkelte tredjeparters cookie- og privatlivspolitikker, henvises til deres respektive hjemmesider.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du deltager i konkurrencer og undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i vores kontaktformular behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som med størst sandsynlighed er relevante for dig. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, oplysningerne er kendte. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Skriv til os på info@kysthospitalet.dk hvis du vil have slettet eller rettetdine oplysninger.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Denne hjemmeside er ejet og drevet af:

Kysthospitalet Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 125A, 3.
2942 Skodsborg
Mail: info@kysthospitalet.dk
Tlf.: 88 77 40 00
CVR: 31085764