Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis du har en privat sundhedsforsikring eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, kan du i tilfælde af sygdom eller skade komme til hurtig undersøgelse og behandling på Kysthospitalet, men husk at aftale det med dit forsikringsselskab.

Kysthospitalet samarbejder med flere danske forsikringsselskaber og en lang række internationale forsikringsselskaber. Det betyder, at du kan få hurtig behandling hvis du har en sundhedsforsikring.

Det er vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab først, så du er sikker på, at de har givet accept til betaling af din behandling.

Hvis du har spørgsmål eller skal du have hjælp til skadeanmeldelsen kan du kontakte Kysthospitalets patientvejleder på tlf. 45 58 58 54.

Se her hvilke forsikringselskaber vi samarbejder med

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer