Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Privat patient på kysthospitalet

Flere og flere vælger at blive undersøgt og behandlet på Kysthospitalet for egen regning. Vi kan hjælpe dig til en hurtig afklaring eller give en second opinion, hvis du har behov for det.

Med undtagelse af de billeddiagnostiske undersøgelser (røntgen, ultralydsskanning og MR-skanning) kræver det ikke en henvisning fra egen læge eller sygehus, hvis du selv ønsker at betale.

Du skal blot kontakte Kysthospitalets sekretariat og bestille tid til en forundersøgelse. Du modtager derefter en skriftlig bekræftelse på for-undersøgelsen.

Hvis der ved forundersøgelsen findes indikation for, at du skal gennemgå en behandling, finder vi med det samme en tid, som passer ind i din kalender. Du vil desuden få udleveret alle de praktiske informationer.

Kysthospitalet har aftale med Sygeforsikring “danmark”

Kysthospitalet er godkendt af Sygeforsikring “danmark” som behandlingssted. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, gruppe 1, 2 eller 5 (med operationsdækning), kan du derfor få tilskud til behandling på Kysthospitalet efter de gældende regler. Tilskuddet afhænger af hvilken operation, der er tale om. Du skal kontakte Sygeforsikring Danmark inden behandlingens start for at bekræfte tilskuddets størrelse.

Kysthospitalet har derudover indgået en specialaftale med Sygeforsikring Danmark, så medlemmer med operationsdækning kan opnå en ekstra rabat på operationer de får foretaget på Kysthospitalet. Dette gælder udelukkende operationer Sygeforsikring Danmark har godkendt og yder tilskud til.

Kysthospitalets rabat

 • 10% rabat på alle undersøgelser/behandlinger/operationer
 • 20% rabat på røntgen, ultralydsskanning og MR-skanning

Det er en forudsætning, at du henvender dig som selvbetaler og at Sygeforsikring Danmark yder tilskud til operationen, det vil sige ikke via sundhedsforsikring eller det udvidede frie sygehusvalg.

For at opnå rabatten, skal du selv gøre os opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikring Danmark og at de yder tilskud til operationen.

Ydelserne betales i vores reception efter endt behandling. Du har mulighed for at betale med kort, på giro eller via netbank.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer