Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Internet og Telefoni

TELEFONI

Det er tilladt at benytte mobiltelefon på hospitalet også på opvågningsstuen, men husk at tage hensyn til andre patienter og deres pårørende.

Vi gør venligst opmærksom på, at brug af fastnet telefon på sengestuen vil det være for egen regning. Da telefontaksten er til hotelpriser, kan det være en god ide at medbringe din egen mobil.

INTERNET

Ved henvendelse til vores reception kan du få oplyst brugernavn og login til vores trådløse netværk. Alle vores sengestuer er udstyret med trådløst netværk, du skal dog selv medbringe en bærbar computer, da disse ikke stilles til rådighed.

 

Læs mere om hvordan du finder vej til Kysthospitalet.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer