Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Betaling

PRIVATE PATIENTER

Konsultationen betales i vores reception efter endt besøg hos speciallægen eller andre behandlinger.

Du har mulighed for at betale med kort, på girokort eller via netbank. I forbindelse med plastikkirurgiske indgreb skal betalingen dog være os i hænde senest 10 dage inden operationen.

Umiddelbart efter udskrivelsen modtager du en faktura.

Hvis du er forsikret gennem Sygeforsikringen “danmark”, skal du selv sende denne faktura til “danmark”. På fakturaen har vi påført de operations- og diagnosekode, og eventuelt indlæggelsesdage som Sygeforsikringen “danmark” foreskriver.

FORSIKRINGSPATIENTER

Betaling for undersøgelse og behandling ordnes internt mellem Kysthospitalet og dit forsikringsselskab. Når du har været til forundersøgelse og din behandlingsplan foreligger sender Kysthospitalet en anmodning til dit forsikringsselskab med henblik på godkendelse til behandling/operation. Det er dog vigtigt, at du også sikrer dig, at dit forsikringsselskab har godkendt din undersøgelse og behandling, ellers kan du risikere, at forsikringsselskabet viderefakturerer dig, hvis de ikke vil betale.

OFFENTLIGE PATIENTER

Som offentlig patient har du intet med betalingen at gøre. Dette er udelukkende et mellemværende mellem Kysthospitalet og den region du bor i.

 

Læs om Kysthospitalet priser.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer