Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Plastikkirurgi

Vi går ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet.

Kysthospitalet i Skodsborg tilbyder vi plastikkirurgi nord for København, hvor du får behandling og pleje efter højeste standard. Vi har derfor udelukkende ansat erfarne og kompetente læger, sygeplejersker og lægesekretærer for at sikre dig et professionelt og trygt forløb, hvor kvalitet, omsorg og service går hånd i hånd.

Kysthospitalet tilbyder en lang række behandlinger inden for kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. 
Kysthospitalet sikrer dig professionel vejledning, og anerkender dine individuelle behov.

VI TILBYDER FØLGENDE OPERATIONER 

 • Brystforstørrelse med eget fedt
 • Brystforstørrende operation med implantater
 • Udskiftning eller fjernelse af brystimplantater
 • Brystreduktion
 • Brystløft
 • Brystrekonstruktion
 • Korrektion af mandlig brystudvikling (gynækomasti)
 • Maveplastik (slapt maveskind)
 • Mommy make-over
 • Body contouring med og uden baldeløft (BBL)
 • Ansigtsløft
 • Øjenlågsoperationer
 • Fedtsugning
 • Hudtumorer
 • Ar-korrektion

ETIK

Vores mål er at levere plastikkirurgi i højeste kvalitet, og vi er stolte af at være blandt Danmarks bedste plastikkirurgiske centre med mange års erfaring i kosmetisk plastikkirurgi.
Vores plastikkirurger lytter til dine individuelle ønsker og behov, og vi gør vores ypperste for at efterkomme disse. Efter en konsultation skal du føle dig tryg og velinformeret, og du får altid en skriftlig behandlingsplan med dig hjem.

SIKKERHED

Kosmetisk kirurgi er et område, hvor der er stigende efterspørgsel og stor faglig udvikling og tekniske fremskridt. Vores speciallæger deltager jævnligt i internationale kongresser og kurser. Kysthospitalet holder sig opdateret bl.a. i gennem løbende efteruddannelse af alt personale. Det er ofte bedøvelsen (narkosen), du som patient er mest nervøs for og her anvender vi selvfølgelig de mest skånsomme og effektive midler der findes. Vi giver dig stor sikkerhed i gennem en præcis bedøvelse og en sikker opvågning med et minimum af ubehag. Mange kosmetiske indgreb bliver foretaget uden indlæggelse, men hos os har du altid mulighed for at være indlagt på vores sengeafdeling til næste dag.

KVALITET

Kysthospitalet er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel i december 2010 uden anmærkninger.

DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, der er udviklet for at skabe løbende læring og kvalitetsudvikling. Det er dette system alle offentlige- og private sygehuse i Danmark er/skal akkrediteres efter.

Den 1. januar 2007 indførte Sundhedsstyrelsen lovmæssigt krav om inspektion af hospitaler, som udfører kosmetisk kirurgi. Formålet med inspektionen er, at sikre lovgivning, sikker og kvalitet er opfyldt.

Kysthospitalet har haft 3 inspektioner fra Sundhedsstyrelsen og er alle gange godkendt uden bemærkninger – du kan se den seneste rapport Inspektion af kosmetisk behandlingssted eller læse mere på www.sst.dk.

BETALING OG TILSKUD

Betaling for operation og behandling kan ske som privatbetaler, sundhedsforsikring eller via det udvidede frie sygehusvalg. Rekonstruktionskirurgi dækkes i visse tilfælde af det udvidede frie sygehusvalg eller via patientens sundhedsforsikring. Kosmetisk plastikkirurgi dækkes som hovedregel ikke, men sker via patientens egenbetaling.

BOOKING

 

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer