Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Pårørende information

Vi har samlet nogle oplysninger, som kan være brugbare, når ens nærmeste er indlagt.

BESØGSREGLER

Du er velkommen til at følge patienten på mødedagen, men på operationsgangen og i opvågningen er der ikke adgang for pårørende. Det skyldes for operationsgangens vedkommende hygiejniske overvejelser og i opvågningen hensynet til patienterne, som vi tilstræber, skal have en så rolig og behagelig opvågning som muligt. Det bedste og mest behagelige for dig vil efter al sandsynlighed være at køre hjem i ventetiden. Vi vil kontakte dig så snart operationen er overstået.

Kommer du langvejs fra, er der et par alternativer: På Skodborg Spa og Fitness er der en dejlig café, hvor du kan købe en kop kaffe og et let måltid mad, eller du kan gå en tur i de naturskønne områder i skoven eller ved stranden. Fra kl. 12.30 vil patientstuen på vores sengeafsnit være klargjort, og du er da velkommen til at tilbringe ventetiden her med en kop kaffe, mens du evt. lytter til musik eller ser tv. Skodsborg Spa og Fitness råder over en dejlig spa, hvor der tilbydes massage og andre spabehandlinger. Pris og tidsbestilling foregår på www.skodsborg.dk

BESØGSTIDER

Da alle vores patienter har eneværelse, kan du besøge din pårørende, når du ønsker det. Vær opmærksom på, at specielt formiddagene kan være travle med behandlinger, træning, stuegang etc. Der vil du blive bedt om at vente i dagligstuen. Om eftermiddagen er der en træningsseance af ca. 20 minutters varighed.

 

Klik her for at se priserne på vores behandlinger 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer