Har du spørgsmål så ring på

Hvem er vi?

Værdier

Kvalitet: Vores patienter får tilbudt den bedste behandling og pleje tilpasset det enkelte individ. Personalet er til enhver tid rustet til opgaven. Patientens møde med Kysthospitalet er præget af omhu, høj faglighed samt veldefinerede og veltilrettelagte pleje- og behandlingsforløb.

Fleksibilitet: Vi sætter patienternes ønsker og behov i fokus, for at kunne tilbyde den optimale service. Medarbejderne på Kysthospitalet anerkender og har forståelse for hinandens fagekspertise. Vi er omstillingsparate, har flydende og relevante faggrænser og er i daglig tæt dialog med hinanden.

Omsorg: Vores patienter skal mødes med varme og menneskelighed og opleve nærvær, hvor der er tid til det lille ekstra. Vi skal i relationen med patienten se mennesket bag patienten.Ånden på Kysthospitalet er præget af rummelighed, lydhørhed, hjælpsomhed og anerkendelse af det enkelte individ. Dette gælder såvel i vores arbejde med patienterne, som i relationen mellem medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Respekt: Respekt er en af Kysthospitalets vigtigste grundsten, og er forudsætningen for den gode stemning, den professionelle tilgang og den personlige omsorg.Vi giver plads til hinandens faglighed, meninger og holdninger, og betragter forskellighed og ærlighed som en styrke og vejen til en dynamisk arbejdsplads.

Vores behandlere er registreret i Styrelsen for Patientsikkerheds autorisationsregister.

Læs mere om Skodborg Hospitals historie her.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer