Har du spørgsmål så ring på

Patienttilfredsheds-
undersøgelser

Følgende anbefalinger er taget inde fra Trustpilot. 
Patienttilfredsstillelse

 

 

Mit behandlingsforløb gennem …

★★★★★
5 5 1
Mit behandlingsforløb gennem Kysthospitalet er nu afsluttet - og velafsluttet. Alle faser af forløbet har været yderst professionelt orkestreret; der har været service i alle led - og på alle tidspunkter. Mine henvendelser er blevet besvaret hurtigt og meget kompetent, så jeg hele vejen igennem har haft fornemmelsen af, at jeg var den vigtigste person i Kysthospitalets univers. Tak for det. Og særligt tak til Klaus Bak! Stor ros til dig og dit dygtige team.

God og tryg oplevelse på Kysthospitalet

★★★★★
5 5 1
Jeg blev opereret på Kysthospitalet og vil helt klart sige, at det var en rigtig god oplevelse i betragtningen af, at man skulle opereres. Det var nogen meget venlige og professionel ansatte, som tog sig af mig og man følte ikke man manglede noget, mens man ventede. Derudover var de hurtige til at følge op på ens operation, hvilket gjorde en mere tryg.

5 stjerner.

★★★★★
5 5 1
5 stjerner.. tusinde tak til verdens bedste kirurg Janne Horn. Du har opfyldt mit største ønske♥️ Kan klart anbefales

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer