Har du spørgsmål så ring på

Hvem er vi?

Hvem er vi

På Kysthospitalet er vi et tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker og lægesekretærer. Vi har alle mange års erfaring indenfor de forskellige specialer og vi har bevidst forsøgt at skabe et team, som fungerer godt sammen såvel professionelt som personligt.

Vi har ønsket at skabe en ånd på Kysthospitalet, hvor den gode stemning, den professionelle tilgang og den personlige omsorg mærkes fra første møde. Vi har ansat nogle af de største kapaciteter indenfor vores specialer og fælles for os alle er, at vi sætter en stor ære i at tilbyde den bedste pleje og behandling. Dette vurderer vi både på forskningsresultater, vores egen erfaring og ikke mindst på de tilbagemeldinger, som vi får fra vores patienter.

Vi udfører systematiske patienttilfredshedsundersøgelser, som bliver opgjort og analyseret hvert kvartal, så vi til stadighed er vidende om vores patienters ønsker og behov.

Kysthospitalet er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) i december 2010 uden anmærkninger. DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, der er udviklet for at skabe løbende læring og kvalitetsudvikling. Det er dette system alle offentlige- og private sygehuse i Danmark også er/skal akkrediteres efter.

 

Læs om Kysthospitalets akkrediteringer. 

Læger

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer