Har du spørgsmål så ring på

Hvem er vi?

Kysthospitalet er akkrediteret uden anmærkninger

Akkreditering dækker over en metode til at sikre, at det pågældende hospital lever op til nogle kvalitetsstandarder. Den højeste akkreditering er er Den Danske Kvalitetsmodel. Standarderne er blevet til i et samarbejde mellem stat, regioner, kommuner og erhvervsliv. Den rummer i alt 104 standarder og ca. 450 indikatorer. En akkreditering er din garanti for at hospitalet lever op til den samme kvalitet som på de allerbedste offentlige hospitaler, eller måske endnu bedre. Du kan læse mere om akkreditering på www.ikas.dk.

Kysthospitalet har været akkrediteret siden 2010 vurderet ud fra standarderne i Den Danske Kvalitetsmodel. Vi havde besøg af to surveyors og en observatør fra IKAS. De gennemgik nøje alle arbejdsrutiner og al dokumentation på patientforløb og monitorering af kvaliteten på hospitalet.

Formålet med besøget var, at:

Vurdere standardopfyldelse i relation til standarderne i Den Danske Kvalitetsmodel sikrer, at patientsikkerheden og kvaliteten i patientforløbet for den enkelte patient, er det bærende princip på Kysthospitalet. Resultatet blev, at Kysthospitalet blev indstillet til akkreditering uden bemærkninger, hvilket er den højeste anerkendelse et hospital kan få for sine patientforløb og tilgang til kvalitetsudvikling. 

Surveyteamet nævnte en række områder, som Kysthospitalet kan være særlig stolte af:

 • Vores åbenhed, ærlighed, tolerance og engagement
 • Professionel og moden kvalitetsorganisation
 • Velfungerende kvalitetspolitik
 • Kvalitetsudviklingsprocessen
 • Fokus på patientsikkerhed og høj kvalitet
 • Risikodatabase
 • Omsorgen for patienterne
 • Den relationelle kontakt til patienterne
 • Måden, hvorpå vi arbejder med brugerinvolvering er forbilledlig
 • Maden af høj kvalitet – og velsmagende
 • Stor og god indsats på hygiejneområdet

Kysthospitalet var et af de første hospitaler, som bliver vurderet efter den Danske Kvalitetsmodel. Vi er stolte over det flotte resultat, som vi arbejder højt på . Et resultat som vi gentog igen i december 2013 uden anmærkninger. Vi glæder os til at fortsætte med at skabe de bedste rammer, den højeste kvalitet og den største patientsikkerhed for vores patienter.

Læs mere om vores værdier her.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer