Har du spørgsmål så ring på

Hvem er vi?

Om os

Hvem kan du komme til møde på Kysthospitalet

Kysthospitalet har samlet de bedste inden for de respektive områder. Inkluderer man læger, sygeplejerske, radiograf, administration plus øvrige personale, tæller vi 48 dygtige personer med forskellige specialister. Hver en ansat, er en vigtig del i, at du får en god oplevelse fra start til slut, når du vælger at blive opereret på Kysthospitalet. 

På kysthospitalet har vi ansat nogle af de bedste specialister, og anvender de seneste  behandlingsmetoder og udstyr. Fælles for os alle er, at vi sætter en stor ære i at tilbyde den bedste pleje og behandling. Det vurderer vi både på forskningsresultater, vores egen erfaring, og ikke mindst på de tilbagemeldinger, som vi får fra vores patienter.

Vi udfører systematiske patienttilfredshedsundersøgelser, som bliver opgjort og analyseret hvert kvartal. Dermed er vi hele tiden informeret om vores patienters ønsker og behov. Det er bla. gennem disse tilfredshedsundersøgelser at vi konstant prøver at udvikle os, og blive bedre.

Kom i kontakt med os?

Uanset hvilken operation du ønsker at foretaget, har du sikkert spørgsmål du gerne vil have afklaret.

Ønsker du at booke en tid hos en speciallæge eller har du spørgsmål til vores patientvejleder? Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du finder alle vores kontaktinformationer her.

Det skønneste hospital

★★★★★
5 5 1
Det skønneste hospital og fantastisk personale, kan kun anbefale det

Helt igennem fantastisk

★★★★★
5 5 1
Det er helt igennem fantastisk (y) Man bliver taget imod af meget imødekommende og venlige mennesker, og kvaliteten af behandlingen er i top

Kompetente mennesker

★★★★★
5 5 1
Et rigtig dejlig sted, når det nu skal være. Søde og kompetente mennesker

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer