Har du spørgsmål så ring på

Knæskade

Dit knæ fungerer som en maskine, hvor hver del er essentiel for at knæet fungerer som det skal. En knæskade kan ske på enten sideledbånd, menisk, korsbånd eller brusk. Det kan resultere i smerte og problemer i din hverdag, som du vil ønske at være foruden. Smerterne kan forårsages af udefrakommende skader som vrid eller twist.  Anstrengende gentagne bevægelser kan også resultere i en overbelastningskade på knæet.

Hvordan kan du lindre knæsmerter fra knæskade?

Hvis du ender med en akut skade, har du adskillige muligheder for at formindske adskillige problemer på dit knæ.

 • Sørg for at presse is på skaden – dog ikke direkte på huden.
 • Tage trykbandage til at stabilisere skaden.
 • Elevation – Sørg for at hæve knæet og holde det i ro.
 • Aflastning. Undgå at cykle hårdt, løbe eller anden hård belastning.

De simple råd er ikke altid nok til at være helt fri for efterfølgende skade. Der kan derfor være brug for undersøgelse og senere pleje og behandling. Hver person har forskellige behov og bedste løsninger. Det betyder at hver krop heler forskelligt og har brug for forskellig behandling for at opnå et godt slutresultat. Netop denne personlige behandling er hvad Kysthospitalet går ind og sammensætter efter hver enkelt patient.

Knæskade

Det er yderst sjældent at der bliver opereret for en knæskade, da den ofte kan hjælpes på vej af flere andre metoder. Løsninger på mindre skader kan være en skinne eller støttebind. Ved større skader kan du få den nødvendige behandling på Kysthospitalet, og få enhverdag uden smerter.

Kysthospitalet består af et stærkt tværfagligt team med flere dygtige læger, der specialisere på hvert deres område. Derfor kan vi gå ind og finde den bedste pleje og behandling af din skade, så du hurtigst muligt kan komme tilbage på benene. Afhængig af hvilken skade du har, kan der være brug for operation eller genoptræning, hvilket dig ikke kan bedømmes før der er konsulteret med en læge.

Se hvilke behandlinger vi tilbyder ved knæskader: Knæundersøgelser

Yderst professionelt

★★★★★
5 5 1
Jeg har den 2.11. fået et nyt knæ på Kysthospitalet. En oplevelse selvom det var en operation. Yderst professionelt, lige fra jeg kom til jeg skulle hjem 2 døgn senere. Alt fungerede simpelthen perfekt. Stor ros til hele personalet.

Professionel og service - hele vejen igennem

★★★★★
5 5 1
På alle måde en god oplevelse at overlade sit knæ til det meget dygtige team af læger og sygeplejesker på Kysthospitalet. Hele forløbet var præget af den største professionalisme og servicementalitet. Tak for det. ...en lille kuriositet: Den opererende læge (Klaus Bak) undskyldte en 4 minutters forsinkelse 🙂

Tak for hjælpen!

★★★★★
5 5 1
Efter et år med et knæ/ben der blev ved at gøre ondt. Jeg blev anbefalet Klaus Bak og tog en forundersøgelse og en god snak�. Klaus var kompetent og beroligede mig. Rigtig god oplevelse med søde mennesker hele vejen rundt. Startede genoptræning i januar og kan allerede nu - efter ca 3 måneder både løbe og træne uden smerter. Er SÅ glad for jeg fik det gjort!

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer