Har du spørgsmål så ring på

Kysthospitalet Care

Privat ophold med genoptræning og sygeplejersker i døgnbemanding

Vi tilbyder genoptræningsophold i historiske rammer tæt på skov og strand.

 • Genoptræning
 • Aflastning
 • Omsorg
 • Pleje efter operation eller sygeforløb

På Kysthospitalet Care passer vi godt på dig. Du får et individuelt tilpasset genoptræningsforløb hos vores dygtige fysioterapeuter, samt omsorg og pleje fra professionelle sygeplejersker og social- og sundheds-assistenter. Vi har også plads til ægtefæller og pårørende i vores store værelser. Alt sammen i rolige omgivelser i et naturskønt område.

Er du nyopereret, har du haft et sygeforløb, brug for aflastning eller har du haft det svært og har behov for at komme til kræfter igen? Vi kan hjælpe og støtte dig i at få det bedre. Hos Care får du daglig træning, så du kan klare nogle af de daglige gøremål igen.

Efter en operation eller sygeperiode er det vigtigt at komme i gang igen så hurtigt som muligt. Du sammen træner med vores fysioterapeut to gange daglig på hverdage og en gang i weekenden, i et individuelt tilpasset træningsprogram.

Vi har erfarne sygeplejersker i døgnbemanding. Personalet sætter pleje og omsorg i højsædet, og sørger for medicin, bandageskift, påklædning og bad mm. Der er derudover også eftermiddagskaffe med kage i dagligstuen, og vi mødes om aftenen og spiser sammen. Man kan naturligvis også få serveret kaffe og mad på eget værelse, hvis man ønsker det.

Vi har mulighed for at skræddersy individuelle forløb.

Ring 88 77 40 01 for mere information eller en rundvisning af værelser og omgivelser.

Priser pr. døgn

 • Enkeltværelse 4.580 kr.
 • Dobbeltværelse 7.400 kr. – velegnet til ægtepar, hvor den ene part modtager fysioterapi mv.

Opholdet inkluderer fuld forplejning, samt sygeplejefaglig personale i døgnbemanding. Genoptræning ved fysioterapi to gange daglig på hverdage og en gang daglig i weekender og på helligdage.

Der er mulighed for tilkøb af morgenmad/frokost/aftenmenu til gæster 200 kr. pr. person. Bespisning af gæster aftales med personalet senest kl. 14:30 dagen før besøget.

Der kan ved behov tilkøbes konsultation hos en speciallæge. Du vil under opholdet være tilknyttet egen læge. Ved akut opstået sygdom tilkaldes lægevagten.

Der er mulighed for tilkøb af adgang til fitness og spa, fodbehandlinger, speciallæge konsultationer, helbredsundersøgelser, samt psykolog og diætistvejledning.
Der skal betales kontant, med kort eller MobilePay efter endt behandling.

Kontakt

Vi har døgnåbent, og du kan kontakte os på 88774001 eller care@kysthospitalet.dk.

Rygning på Kysthospitalet Care

Kysthospitalet Care er røgfrit område, hvorfor rygning kun er tilladt udenfor matriklen.

Det vil være muligt at få serveret et glas vin eller en øl til aftensmaden.

Tilskud til dit ophold

Der er mulighed for at få dine forsikringer helt eller delvist dækker omkostningerne ved dit ophold på Kysthospitalet Care.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer