Har du spørgsmål så ring på

Vandbrok (Hydrocele)

Hvad er vandbrok? Normalt er der en ganske lille væskemængde mellem hinderne i pungen. Hvis der er mere end normalt, kaldes det et vandbrok (hydrocele). Dette kan skyldes flere faktorer, men som oftest kender man ikke årsagen. Væsken er vandklar og mængden kan blive op til flere liter. Symptomerne skyldes udelukkende vandbrokkets mekaniske påvirkning. Der er tyngdefornemmelse og besværlig gang efter den fyldige pung. Der er kun sjældent vandladningsproblemer.

Hvordan behandles vandbrok? Behandlingen foregår med en operation. Hvis man nøjes med at punktere vandbrokket og udtømme væsken, skal dette gøres med jævne mellemrum og vandbrokket forsvinder ikke permanent. Operationen udføres i såvel lokalbedøvelse som fuld bedøvelse og tager ca. 30 minutter.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer