Har du spørgsmål så ring på

Sædbrok (Spermatocele)

Hvad er sædbrok?

Sædbrok eller spermatocele er en cystedannelse svarende til bitestikel eller sædleder. Ofte vil der være flere små cyster, men sommetider kan størrelsen være betragtelig. Cysterne er ganske godartede og indeholder en blanding af sædvæske og sædceller. De fleste sædbrok giver ingen symptomer og skal ikke behandles. Kun ved symptomer i form af generende fyldfornemmelse i pungen skal tilstanden behandles.

Hvordan behandles sædbrok?

Der lægges et snit i pungen, så indholdet på den syge side kan frilægges. Herefter fjernes cystedannelsen forsigtigt, så de øvrige strukturer ikke beskadiges. Hinderne sys sammen, og huden lukkes med selvopløsende tråd.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer