Har du spørgsmål så ring på

Forhudsforsnævring (Phimosis)

Hvad er forhudsforsnævring? Forhudsforsnævring er, som navnet siger, en forsnævring af forhuden på penis. Forhuden kan være så snæver, at den ikke kan føres tilbage og det kan føre til infektion under forhuden. Undertiden kan det blot dreje sig om vanskeligheder med at føre forhuden tilbage under rejsning.

Det vil som oftest ikke være muligt at se nogle symptomer på en forsnævret forhud før teenagealderen indtræffer. Nogle symptomer på forhudsforsnævring hos yngre mænd kan dog være, at forhuden blæses op som en ballon under vandladning. Dette fremkommer grundet den snævre udvej for urinen. Der kan også opstå gener under den seksuelle debut, således at en forsnævret forhud får en til at føle smerte. Dette kan også være tegn på en forhudsforsnævring.

Ved en operation for forhudsforsnævring fjerner man, i modsætning til operation af religiøse og kulturelle grunde (omskæring), ikke hele forhuden. Man fjerner kun det yderste af forhuden, hvor selve forsnævringen findes og lader så meget som muligt af forhuden blive tilbage. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med to operationer. Ved operationen bliver der sat en række sting, som forsvinder af sig selv i løbet af nogle uger. Selve operationen er et relativt lille indgreb, der hos voksne gennemføres i oftest lokalbedøvelse. Efter operationen kan penishovedet være helt eller delvist blottet.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer