Har du spørgsmål så ring på

Vil du
Se yngre ud?

Radiesse™

Hvad er Radiesse™?

Radiesse er en volumenforøgende filler til udfyldning af rynker, forøgelse af volumen og fremhævning af konturer. Radiesse kan blandt andet anvendes til behandling af nasolabiale furer, til volumenforøgelse i kindbensområdet, til udfyldning af hagefurer og kæbelinjer, til næsekorrektioner og endda til at forøge volumen i håndrygge.

Radiesse består af 30 % sterile, helt små og fine mikrosfærer af calciumhydroxylapatit i en steril, vandbaseret gel med glycerin. Gelstrukturen i Radiesse dannes gennem tilsætning af en lille mængde natriumcarboxymetylcellulose.

Hvordan virker Radiesse™?

Radiesse giver et umiddelbart resultat takket være gelstrukturen samt en langvarig virkning, fordi de små, fine mikrosfærer med calciumhydroxylapatit stimulerer hudens egen kollagenproduktion. Radiesse har høj viskositet og elasticitet, hvilket medfører en stor volumenøgende virkning. Virkningen af en injektion varer for de fleste i cirka 12 måneder. Radiesse er biokompatibel og forsvinder gradvist ud af kroppen.

Forberedelse forud for behandlingen med Radiesse™?

Behandling med fillers er en relativ ukompliceret sag, og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for hævelse i forbindelse med behandlingen. Stop brug af hovedpinepiller et par dage inden behandling.

Du bør også være fri for make-up i det område, der skal behandles.

Hvordan foregår behandlingen?

Huden desinficeres og Radiesse™ injiceres med en meget tynd nål.

Gør behandlingen ondt?

De fleste patienter finder behandlingen relativt smertefri, men smerte opleves individuelt. Normalt er lokalbedøvelse ikke nødvendigt ved behandling i ansigtet. I visse tilfælde kan en lokalbedøvelse lægges inden behandling.

Er effekten af Radiesse™ dokumenteret?

Effekten af Radiesse findes dokumenteret i flere videnskabelige studier. Radiesse har været på markedet siden 2004 og er et medicinsk udstyr, der er godkendt i hele EU og i USA.

Holdbarheden ved injektion med Radiesse er som regel 12 månder. Produktet kategoriseres af Sundhedsstyrelsen som ”semipermanent filler”. Det betyder at kun læger og kun hvis de er registrerede af Sundhedsstyrelsen, kan injicere Radiesse.

Efter behandlingen?

Ligesom ved andre fillers kan der opstå hævelser, smerter, kløe, rødme og i visse tilfælde blå mærker i forbindelse med injektionen. Symptomerne forsvinder oftest inden for nogle dage. Hævelsen kan dog vare noget længere. Indtil hævelsen har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for sol, solarium eller sauna. Undgå at berøre det behandlede område da, der kan være bakterier på fingrene, som kan give infektion (betændelse) i det behandlede område. Efter 6 timer må du igen gerne lægge en let makeup eller vaske området blidt med vand og sæbe.

Hvilke områder kan behandles?

Radiesse kan anvendes til behandling af nasolabiale furer, til volumenforøgelse i kindbensområdet, til udfyldning af hagefurer og kæbelinjer, til næsekorrektioner og endda til at forøge volumen i håndrygge.

Radiesse kan ikke indsprøjtes mellem øjenbrynene, i læber eller render under øjnene.

Er der hindringer for behandlingen?

Man bør ikke injicere Radiesse i områder med infektion fx aktiv acne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør man afvente, at infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling. Radiesse kan ikke indsprøjtes, hvis man er gravid eller ammer eller hos personer med dårlig eller meget kraftig tendens til ardannelse.

Ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen skal der efter informationen om produktet er givet både skriftligt og mundtligt, gå minimum 7 dage før behandlingen kan finde sted.

Speciallæger i rynkebehandling

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer