Har du spørgsmål så ring på

Vil du
Se yngre ud?

Behandling med Fillers

Produkterne med Restylane® udglatter rynker, fremhæver ansigtskonturerne, skaber fyldigere læber og forynger huden.

Behandlingen skræddersys til dine behov, og resultatet er synligt med det samme. Restylane er et naturligt skønhedsprodukt, der ikke påvirker ansigtsudtrykket eller bevægelserne i ansigtet Verden over er der udført mere end ti millioner behandlinger med Restylane.

Restylane er en krystalklar gel som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette volumen og struktur. Gelen er baseret på hyaluronsyre, som ligner kroppens egen hyaluronsyre og derfor er risikoen for allergiske reaktioner minimal. Hyaluronsyren i Restylane er ikke-animalsk. Det betyder, at en hudtest ikke er nødvendigt og risikoen for allergiske reaktioner eller for overfølsomhed er minimal.

Fordelene ved skønhedsbehandling med Restylane

Restylane er det man kalder en ikke-permanent filler og selvom resultatet er langvarigt, skal du gentage behandlingerne for at bevare effekten. En behandling med Restylane holder normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøgelse viser, at med blot én genbehandling kan effekten holde i op til 18 måneder. For at bevare effekten i læberne skal man normalt have en genbehandling efter seks måneder.

Du kan læse meget mere om filler behandling med Restylane her

Speciallæger i rynkebehandling

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer