Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Slapt maveskind

Med tiden mister huden på maven langsomt sin elasticitet. Men fortvivl ikke – dette kan korrigeres ved en plastikkirurgisk operation, hvor den overskydende hud fjernes, fedtsugning og bugmuskulaturen eventuelt opstrammes.

Abdominalplastik (operation for slapt maveskind) foretages ved løshed af hud på maven og eventuelt slaphed af bugvæg. Dette ses typisk efter graviditeter eller vægttab, men alder og arvelige faktorer kan også spille ind.

Kysthospitalet følgende operationer for slapt maveskind

Mini-abdominalplastik: En mini-abdominalplastik er den mindst omfattende af de tre operationer. Her opstrammes huden kun på den nedre del af maven. Den typiske kandidat til en mini-abdominalplastik har derfor udelukkende løs hud på maven under navleniveau.

Abdominalplastik: Ved en abdominalplastik foretages der en opstramning af huden på såvel den øvre som den nedre del af maven. Denne operation anbefales til personer med løs hud på maven både over og under navleniveau.

Abdominalplastik med opstramning af bugmuskulaturen (rectusplastik): Den er velegnet til personer med løs hud både over og under navleniveau samt en frembuling af bugmuskulaturen.

I nogle tilfælde kan en fedtsugning være nødvendig for at opnå det optimale resultat.

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer