Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Fedtsugning

Fjernelse af fedt ved hjælp af sugemetoder kaldes liposuction eller liposculpture, på dansk fedtsugning. Nogle mennesker har fedtdepoter, som ikke forsvinder ved afmagring eller ved kraftig motion. De fleste mennesker kan få fjernet de kosmetisk generende fedtdepoter ved sugning. Ved fedtsugning fjernes fedtceller med fedt i området og “fedtbulerne” kommer ikke tilbage. I dag foretages ikke bare en fedtsugning, men ved moderne fedtsugning kaldet liposculpture foretager man en modellering af kroppen, så den bliver så harmonisk som mulig. De mest almindelige steder der suges er mave, ridebukseområder, hofter, inderlår og hals.

Princippet i operationen: Gennem små huller, på op til 1 cm, stikkes kanyler ind i fedtet. Ved hjælp af undertryk suges det overflødige fedt ud. Undertrykket til at suge fedt ud kommer fra en maskine, der suger fedtet ud i en beholder. Man fortsætter med at suge til området er tomt for overflødigt fedt.

Operationen og bedøvelsen: Mindre fedtsugning kan foretages i lokalbedøvelse, mellemstore og store fedtsugninger foretages i fuld bedøvelse Små og en del mellemstore fedtsugninger kan i dag foretages ambulant, så patienten kan gå hjem få timer efter operationen. Store fedtsugninger foretages i fuld bedøvelse med efterfølgende indlæggelse. Tumescent technique er en speciel lokalbedøvelsesteknik, der bevirker, at man i dag kan fjerne større mængder fedt end tidligere. Der er dog grænser for den mængde, der kan suges ved en operation.

Efterforløbet og efterbehandlingen: Efter operationen er der nogen hævelse og misfarvning af de opererede områder, og man skal man anvende en elastisk bandage i 4-8 uger Hvis bandagen anvendes aftager hævelsen og misfarvningerne hurtigere og huden bliver hurtigere pæn. Man kan gå på arbejde igen efter 2-7 dage, afhængig af størrelsen af fedtsugningen. Gymnastik og sport kan dyrkes efter 2-3 uger. Endelig kontrol efter 6 måneder.

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer