Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Brystforstørrende operation

Læs om før, under og efter en brystforstørrende operation

Operation af for små bryster – indsættelse af brystimplantater/proteser

For de fleste kvinder har brysterne stor betydning for deres velbefindende og deres følelse af kvindelighed. Hvis man er generet af små bryster, kan brystimplantater give mere fylde til brysterne på en naturlig måde. Brystimplantater kan lægges under brystkirtlen eller under den store brystmuskel. Resultatet bliver pænere og mere naturligt, hvis implantaterne lægges bag musklen, som så opadtil dækker implantatet og skaber en jævn overgang mellem brystkassen og brystet. Operation med indlæggelse af brystimplantater ændrer intet ved muligheden for at amme senere, og operationen ændrer som regel ikke følsomheden i brystvorterne.

Operationen med indsættelse af implantat under muskel

Operationen foregår i fuld bedøvelse. Implantatet lægges ind via et ca. 4 cm langt snit i folden under brystet, via brystvorten eller via armhulen. Man frilægger et stort hulrum mellem den store brystmuskel (musculus pectoralis) og brystvæggen. I dette hulrum placeres implantatet. Ved operationens afslutning anlægges en forbinding og patienten indlægges 1 døgn. Herefter skiftes forbindingen til en sports BH.

Efterforløbet og efterbehandling

Efter operationen er brysterne let hævede. Der skal anvendes en sports BH i ca. 6-8 uger. Hvis der er tråde, der skal fjernes, sker dette efter 8-14 dage. Arbejde kan genoptages efter ca. 7-14 dage. Sport efter ca. 4-6 uger. Kontrol foregår efter 3 måneder og slutkontrol efter 1 år.

Implantattyper

Kysthospitalet anvender implantater fra Mentor®, runde eller anatomiske (dråbeformede) silikoneimplantater af den “skærefaste” type (cohesive). Silikoneimplantater har eksisteret så længe, at der er tilstrækkelig erfaring med produkterne. Nyere undersøgelser viser, at implantaterne er uskadelige for kroppen, og der er ingen langtidsbivirkninger eller langtidssygdom efter disse. Implantaterne er texturerede, dvs. noprede.

Problemer efter indsættelse af implantater

Texturerede implantater kan af og til blive lidt faste de første måneder. Hos ca. 4% danner der sig arstramning omkring implantaterne, en såkaldt kapseldannelse. En kapseldannelse gør brystet fast eller i nogle tilfælde hårdt, så man må operere igen for at få et tilfredsstillende resultat. Bindevævskapsler optræder som regel indenfor det første år. Nye typer silikoneimplantater skal ikke rutinemæssigt udskiftes. Skulle der mod forventning gå hul på protesen, erstatter producenten denne livet ud. Hvis det skulle ske indenfor de første 10 år dækker nogle producenter tillige en del af operationsudgifterne til udskiftningen.

Før- og efterbilleder

Bliv inspireret ved at kigge på før- og efterbilleder.

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer