Har du spørgsmål så ring på

Naturlig nordisk
stil

Brystoperationer

Kysthospitalet tilbyder en lang række kosmetiske brystoperationer fra brystforstørrelse med silikoneimplantater, brystreduktion og brystløft

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at ændre udseendet på dine bryster. Uanset dine grunde kan en brystoperation med implantat, løft eller reduktion være med til at give dig forøget livskvalitet.

Plastikkirurger Poul Harboe og Louise Vennegaard Mielke sikrer dig professionel vejledning og vil sammen med dig finde den bedste løsning der passer til dine behov.

Kysthospitalet udfører følgende kosmetiske operationer

Tag kontakt til os over til højre, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Speciallæger i kosmetisk kirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer