Har du spørgsmål så ring på

Vi er eksperter
i Øre-næse-hals kirurgi

Lukning af hul på trommehinde
(Myringo plastik – Tympanoplastik)

Et hul i trommehinden kan forårsage, at du hører dårligere og har perioder med flåd fra øret. Derfor tilråder vi, at du får lukket dette hul ved en operation for at forebygge komplikationer på længere sigt.

Når hullet i trommehinden er lukket, vil din hørelse sikkert blive bedre og sandsynligvis også normal, ligesom du slipper for generende flåd fra øret.

En forudsætning for at opnå disse forbedringer er dog, at det eustakiske rør, der forbinder næsesvælg-rummet med mellemøret, fungerer som det skal.

Har du haft problemer med øret i forbindelse med svømning eller brug af høreapparat, vil operationen også bidrage til at løse dem.

Speciallæger i Øre-næse-halskirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer