Har du spørgsmål så ring på

Har du ondt
i Maven?

Problemer med galdesten?

Er du generet af galdesten, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel, effektiv og kvalitetssikker behandling med de mest moderne teknikker.

Hvad er galdesten?

Galdesten dannes i galdeblæren. De kan forårsage galdestenskolik (galdestensanfald), der medfører smerter under højre ribbensbue med udstråling til ryggen samt kvalme og opkastning. Galdesten kan resultere i galdeblærebetændelse, og i nogle tilfælde kan en galdesten sætte sig fast i galdevejene med efterfølgende udvikling af gulsot. Betændelse i galdeblæren kan desuden sprede sig til bugspytkirtlen.

Galdesten er sten, der hovedsageligt dannes i galdeblæren eller galdevejene. De forekommer hyppigt hos ca. 20 % af alle kvinder og 10 % af alle mænd. Der er større chance for, at der forekommer galde sten med alderen.

Størrelsen på galde-sten er mellem få millimeter til centimeter store. Personer kan vil mærke mavesmerter, når disse sætter sig fast i udløbsgangen fra galdeblæren. Disse smerter kaldes galdestensanfald.

Det menes, at årsagen i at galdesten ses hyppigere er vores kostvaner og levestil.

Behandling af symptomgivende galdeblæresten er operation, hvor man fjerner både galde-sten og galdeblære ved en kikkertoperation. 

Læs mere på sundhed.dk

Galdestensbehandling. Bliv behandlet for gallesten. galdesten

Lignende smerter kan findes ved brok.

Speciallæger i Mave-tarmkirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer