Har du spørgsmål så ring på

Har du ondt
i Maven?

Problemer med lyskebrok eller navlebrok

Er du generet af lyskebrok eller navlebrok, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel, effektiv og kvalitetssikker behandling af alle former for brok med de mest moderne teknikker.

Hvad er brok?

Brok er en frembuling af bughinden gennem et svagt sted i bugvæggen. Brokket kan føles under huden og ses primært, når du står op. Indholdet fra bughulen f.eks. tarm, kan glide ud i brokket. Hvis der kommer ømhed eller vedvarende smerter og bulen ikke forsvinder, når du ligger afslappet på ryggen, kan det være tegn på forværring. Dette kræver hurtig lægehjælp, da det kan udvikle sig til en livstruende tilstand.

Du finder en uddybende forklaring her.

Brokket kan i det fleste tilfælde fjernes ved kikkertmetoden, hvor kirurgen gennem 3-4 små huller i maveskindet sætter en kunststofnet på indersiden af bugvæggen over det svage sted. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at ændre operationen til åben operation.

Se hvem der behandler brok og andre mave-tarm operationer her

Speciallæger i Mave-tarmkirurgi

Til menu

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer