Har du spørgsmål så ring på

Praktisk info

Praktiske informationer

Se oversigtskort her Oversigtskort

Vi ønsker at guide dig så godt som muligt i gennem dit behandlingsforløb. Vi ved at god information skaber tryghed. Vi sætter en ære i at skabe trygge rammer om dit forløb, hvor respekten og omsorgen er i højsæde.

Her finder du generelle informationer om, hvordan du kan komme på Kysthospitalet. Det er uanset om du privat patient, har en sundhedsforsikring eller benytter dig at det udvidede frie sygehusvalg.

Vi håber du finder hvad du søger, ellers er vi kun et telefonopkald væk.

Du kan ringe til os på: 88 77 40 00

Her kan du læse mere om vores behandlinger. 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

  • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
    Stephanie Haut, Idrætsskader
  • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
    Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
  • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
    Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer