Har du spørgsmål så ring på

Poul Harboe

Poul Harboe

Poul Harboe

Overlæge, Speciallæge i Plastikkirurgi

Poul Harboe blev primo 2011 ansat på Kysthospitalet.

Poul Harboe varetager operationer og behandling af patienter indenfor det plastikkirurgiske speciale med særlig vægt på kosmetisk plastikirurgi, herunder pandeløft, ørekorrektioner, øjenlågskirurgi, ansigstløftning, brystforstørrelse og -formindskelse samt brystrekonstruktioner, maveplastik, liposculpturing, fedtsugning og fedttransplantation.

Poul Harboe er født i Roskilde december 1959 og er gift og far til fire børn.


Uddannelse og erfaring

 • Lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet i 1988
 • Speciallæge i plastikkirurgi i 2000 og ansat som sådan på Odense Universitetshospital
 • Fra 2002 – 2004 fungeret som overlæge på Odense Universitetshospital med ansvar for diverse former for hudkræft
 • Har arbejdet som fuldtids kosmetisk plastikkirurg med egen klinik på Hamlet fra 2004 – 2007 og overtog 1. maj 2007 ejerskabet af Søllerød Privathospital. Aktiviteten her blev indstillet af likividitetsmæssige årsager 1. januar 2011.
 • Talrige studiebesøg af såvel national som international karakter og har et stort internationalt netværk af plastikkirurger. Deltager årligt i mindst 2 internationale kongresser og har mindst 2 studie årligt og har gjort dette siden 2001.

Plastikkirurgisk erfaring

 • Begyndte at arbejde med kosmetisk kirurgi på Erichsens Privathospital i 1997. Tog sig her specielt af fedtsugninger og har anvendt alle typer apparature som findes i dag
 • Har stor erfaring med næsten alle afskygninger af kosmestisk kirurgi. Har foretaget mere en 1500 brystforstørrelser, 500 øjenlågs operationer, har lavet ansigtsløftninger i mere end 6 år og har foretaget mere end 150.
 • Underviser læger, kommende plastikkirurger, i ansigtsløftninger på nordiske kurser så vel i Danmark som i udlandet. Har tidligere været tilknyttet så vel Københavns som Odense Universitet som klinisk lærer.
 • Medlem af International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) samt The American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
 • Bestyrelsesmedlem og næstformand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi (DSKP). Sidder endvidere i bestyrelsen for Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister. Holder flere medlemskaber af danske kirurgiske selskaber.

Faglighed og ekspertise

 • Kysthospitalets plastikkirurg Poul Harboe er Danmarks eneste plastikkirurgi som er optaget som medlem i det Amerikanske Internatinal Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) samt certificeret inspektør under ISAPS ( Internatinal Society of Aesthetic Plastic Surgery).
 • Poul Harboe er i dag tilknyttet firmaet Mentor, som producerer brystimplantater, som foredragsholder og underviser af plastikkirurger i anvendelsen af brystimplantater med særlig fokus på anvendelsen af dråbeformede implantater.
 • Poul Harboe underviser desuden for firmaet Galderma, som producerer Restylane og Azzalure (Botox) og kan således også anses som en af landets eksperter inden for dette område.
 • Poul Harboe har været tilknyttet Orion Pharma som underviser for hudlæger og plastikkirurger i anvendelse af Radiesse (fillerbehandling), idet han i Danmark regnes for at være blandt de mest erfarne inden for dette område.

Publicerede videnskabelige artikler af Poul Harboe (før PH Jacobsen)

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Læs mere

Ortopædkirurgi

Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, og skulderkirurgi.
Læs mere

Plastikkirurgi

På Kysthospitalet Skodsborg går vi ikke på kompromis med etik, sikkerhed og kvalitet ved kosmetisk kirurgi. Vi giver dig professionel vejledning og anerkender dine individuelle behov.
Læs mere

Mave-tarmkirurgi

Kysthospitalet Skodsborg er specialister i brok og galde problemer. Vi tilbyder hurtig behandling uden ventetid på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi.

Vores patienter siger

 • Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres
  Stephanie Haut, Idrætsskader
 • Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme
  Maria Luz, Mave Tarmkirurgi
 • Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Kysthospitalet
  Ida Kruse, Plastikkirurgi
Flere udtalelser
Skriv til os

Kontakt os

 

Se vores video

Se flere videoer